Blog


5 rad jak si vybrat snowboard

Výběr správného snowboardu je důležitým prvním krokem při budování příjemného zážitku ze snowboardingu. Špatně vybrané prkno totiž na svahu dokáže způsobit nepříjemnosti, které tě od tohoto sportu mohou na čas odradit. Proto jsme pro tebe připravili rychlý manuál, jak si vybrat správnou velikost snowboardu – u pro tebe.

Číst více…

Péče o obuv

Nové kožené tenisky jsou jednoznačně imageovým kouskem, kterým budeš nějaký ten pátek ohromovat ulice. Kůže, semiš či nubuk však patří mezi přírodní materiály. O ty se musíš poctivě starat. Jinak riskuješ, že tvé nové boty budou po pár obutích vypadat starě a opotřebovaně.

Číst více…

Jak si vybrat správny skateboard

Pokud jsi skateboardista začátečník a hledáš tvoji první desku, tak si rozhodne na správném místě. Se skateboardingem máme bohaté zkušenosti, proto jsme pro tebe připravili jednoduchý manuál, abychom ti usnadnili rozhodování při nákupu tvého nového skateboardu.

Číst více…

Stylové tipy na vánoční dárky

Předvánoční doba adventu je spojena s dlouhými přípravami, kdy nejen ty horečně přemýšlíš o vhodných darech pro nejbližší. Proto jsme pro tebe připravili několik zajímavých tipů, díky kterým vykouzlíš úsměv na tváři i těm nejnáročnějším příbuzným.

Číst více…

Element X Star Wars – Globální kolekce inspirovaná vesmírnou legendou

Skateboardový brand Element má rád unikátní spolupráci. Nejnovější zpracování z jejich dílny se zaměřuje na oslavu Hvězdných válek. Právě teď tak u nás najdeš pulzující kolekci Element x Star Wars, která dává hold výrazným osobnostem z fenomenální série o vesmírných odyseích.

Číst více…

Roxy Ellie Warm – Zimní bunda s nadčasovými vlastnostmi

Najít stylovou zimní bundu, která bude splňovat kromě vizuální i praktickou funkci, je někdy boj na dlouhé tratě. Naštěstí Roxy neustále inovuje své produkty pro ženy. Aktuálně na trh uvedla nadčasovou bundu Roxy Ellie Warm, která dokonale naplní i nejnáročnější požadavky.

Číst více…

Nejlepší tenisky na podzim 2021

Tenisky na podzim jsou výzva. Chladné měsíce si přejí cool boty, které se budou hodit ke svetrům, džinům i teplákům. Kousky na cvičení jsou od tohoto trendu úplně jinde. Podzimní tenisky totiž musí splňovat funkčnost i módní diktát.

Číst více…

Temné kousky z kolekce DC x Black Sabbath brzy v prodeji

Předpokládáme, že heavymetalovou legendu Black Sabbath ti nemusíme představovat. Temné skladby s Ozzy Osbourne v popředí se zaryly hluboko do duše nejednoho hudebního fajnšmekru. Anglická kapela ovlivnila celé generace natolik, že značka DC se s ní rozhodla spolupracovat na řadě oblečení, doplňků a bot. Jedinečné kousky z této spolupráce najdeš od 31.10.2021 i u nás.

Číst více…

Back to school ve velkém stylu

Škola začíná již o několik dní, takže je na čase dát sbohem bezstarostným radovánkám a upozornit na plánování tvých aktuálních school outfitů. Jasné, víme, že tento rok to může opět velmi snadno vypadat jinak, ale i ZOOM potřebuje vhodný look. My ti proto nabízíme malou ochutnávku street style trendů, které se jednoduše kombinují a ještě lépe nosí.

Číst více…

Umocni tvůj street vibe s novými značkami

Nové značky, které ještě více umocní tvůj street vibe zakotvili v našem shopu. Australská klasika Billabong, skateboardová hvězda Element Skateboards a brand milující protiklady RVCA jsou nadčasové, kvalitní a originální.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise