Element X Star Wars – Globální kolekce inspirovaná vesmírnou legendou

Skateboardový brand Element má rád unikátní spolupráci. Nejnovější zpracování z jejich dílny se zaměřuje na oslavu Hvězdných válek. Právě teď tak u nás najdeš pulzující kolekci Element x Star Wars, která dává hold výrazným osobnostem z fenomenální série o vesmírných odyseích.

Trendy Yoda a Darth Vader

Zelený ušatý Yoda, „vyvolený“ Darth Vader či bojovník Boba Fett určují módní diktát nejnovější kolekce Element. Jejich tváře jsou totiž vyobrazeny na tričkách se zajímavým batikovým potiskem. „Ty dye“ styl je IN již několik sezón a spojení s legendární vesmírnou ságou mu jen přidalo na atraktivitě. Trička Element Star Wars x Element jsou jednoznačným top cool kouskem aktuální sezóny.

Trendy Yoda a Darth Vader trička Element Klasika v podání černé a bílé

Pokud ti však zrovna dvakrát batikování nevoní, investuj do klasických triček s potiskem Yoda a Darth Vadera. Element Star Wars X Element Yo a Element Star Wars x Element Da u nás najdeš v klasickém černém a bílém provedení. Kromě toho, že se jedná o limitku, do svého šatníku získáš také pohodlný bavlněný regural fit kousek.

Klasika v podání černé a bílé element x star warsDesky s unikátním potiskem

Spolupráce Element a Hvězdných válek samozřejmě nemohla skončit jen u oblečení. Unikátní potisky oslavující vesmírné příběhy najdeš i na skateboardech. Jako u oděvů i v tomto případě dává značka poctu vybraným vesmírným hrdinům. Element Star Wars Boba zobrazuje Boba Fetta a Element Star Wars Storm zase imperiální pěchotu Stormtrooperů. No a samozřejmě na prknech nechybí ani nejvyšší vyvolení Yoda s Darth Vaderem.

Desky s unikátním potiskem star wars element

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise