Stylové tipy na vánoční dárky

Předvánoční doba adventu je spojena s dlouhými přípravami, kdy nejen ty horečně přemýšlíš o vhodných darech pro nejbližší. Proto jsme pro tebe připravili několik zajímavých tipů, díky kterým vykouzlíš úsměv na tváři i těm nejnáročnějším příbuzným.

Tip č.1 – Ty Dye x Star Wars

Tip č.1 – Ty Dye x Star Wars

I když momentálně v kinech fíčí Eternals, my milujeme klasické Star Wars podobně jako Elements. Ti do své nové kolekce kromě hvězdného kultu zakomponovali také trendy prvky batiky, podobně jako do stylové desky Element Trip Out Nick Gar. Ta dokonale sedne s pastelovými ponožkami American Socs Tie Dye a šmrncovými Adidas Harden Stepback 2. Pokud proto nevíš, čím pod stromečkem vykouzlíš úsměv na tváří tvé street style sestře či přítelkyni, tak tento pastelový set nabitý pozitivní energií je jasná volba.

Tip č.2 – Styl podle Cynthia Rowley

Tip č.2 – Styl podle Cynthia Rowley

V případě, že se s tebou o místo na gauči dělí milovnice stylových kousků prémiové kvality, tak jednoznačně sáhni po mikině Roxy Rowley. Unikátní spolupráce s přední americkou módní návrhářkou Cynthia Rowley a Roxy jí totiž dodá pocit jedinečnosti. Trendy vibe v levandulovém tónu přitom umocníš i klasickými teniskami na platformě Roxy Seilahh a nesmrtelnou kšiltovkou New Era. Na tu nedají dopustit nejen insta celebrity, ale ani módní maniačky. Fialová je ovšem hot záležitostí i na svahu. Pohár čaje v ledovém království tvé fashion polovičce jistě zpříjemní čepice Roxy Aria Beanie.

Tip č.3 – Červená klasika

Tip č.3 – Červená klasika

Jestli hledáš dárek pro mužského milovníka old school klasiky, tak jednoznačně jdi do červené. Flanelová košile v karo provedení Quiksilver Tolala Allover by neměla chybět v žádném pánském šatníku. Podobným must have kouskem jsou i tenisky Nike SB Blazer Court či standardní kšiltovka New Era NY Yankees. No a Vánoce by nebyly Vánocemi, kdyby se pod stromečkem neobjevily ponožky. Mužské srdce ve tvém okolí zaručeně potěší Vans Checkerboard Crew.

Tip č.4 – Výbava pro vášnivého snowboardistu

Tip č.4 – Výbava pro vášnivého snowboardistu

Zelená je cool. A zima jí přeje především na svahu, kde dokáže zahřát a umocnit atmosféru na prkně. Proto je teplá froté mikina Jordan Essentials Flc povinnou výbavou pro silvestrovskou chatu. Ta skvěle sedí se šmrncovým tričkem Vans Off The Wall Classic Spiral Tie Dye. Radost ze společných chvil venku se svým mužským společníkem však podpoříš také klasickou čepicí Quiksilver Tofino Beanie a skvělými snowboardovými brýlemi.

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise