Snowboarding


Udržitelná zimní kolekce QUIKSILVER 2022/2023

Vylepšené klasické modely i novinky prošpikované technickými vychytávkami i do těch nejhorších sněhových podmínek. Taková je nová zimní kolekce Quiksilver 2022/2023. I letos Quiksilver v zimní kolekci vsadil na jistotu v kolaboraci se známým snowboardistou...

Číst více…

Cít se skvěle a sebevědomě díky jedinečným zimním novinkám od ROXY

Kolekce SNOW 2022/2023 od Roxy je nadupaná sebevědomými kousky. Ty se vyznačují nejen svěžími střihy či barvami, ale také výkonnými moderními technologiemi. Pastelovo - červená řada Chloe Kim Na aktuální zimní kolekci Roxy spolupracovala s americkou snowboardistkou a dvojnásobnou zlatou olympijskou medailistkou Chloe Kim. Chloe miluje pastelové barvy a pohodlné...

Číst více…

Jak nastavit vázaní na snowboard

Pokud jsi ve snowboardingu nováček, může ti nastavení vázání na snowboard připadat jako nadlidský úkol. V podstatě se však jedná o zcela jednoduchou činnost a my ti nyní snadno vysvětlíme jak na to.

Číst více…

Jak vybrat délku snowboardu

Ještě donedávna se při výběru délky snowboardu uplatňovalo staré známé pravidlo. Ideální deska podle něj měla sahat od země k bradě. To ovšem dnes už neplatí. Neustále rozvíjející se snowboardová technologie zanechala tuto praktiku dávno za sebou. Připravili jsme proto pro tebe rychlý manuál, jak si vybrat délku snowboardu, který ti padne jako ulitý.

Číst více…

5 rad jak si vybrat snowboard

Výběr správného snowboardu je důležitým prvním krokem při budování příjemného zážitku ze snowboardingu. Špatně vybrané prkno totiž na svahu dokáže způsobit nepříjemnosti, které tě od tohoto sportu mohou na čas odradit. Proto jsme pro tebe připravili rychlý manuál, jak si vybrat správnou velikost snowboardu – u pro tebe.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise