Oblečenie


Buď ikona ulice díky Thrasher oblečení

Pokud jsi skateboardista tělem i duší, tak Thrasher ti nemusíme dvakrát představovat. Tento ikonický časopis už sice má 40-tku na krku, ale za několik dekád své existence ovlivnil svět skateboardingu na více úrovních. Kromě...

Číst více…

Doplň svůj outfit kšiltovkami New Era

Pouliční subkultury, Instagram i Pinterest kšiltovku New Era 59 fifty doslova zbožňují. Původně baseballová čepice však na trhu není žádný nováček. Právě naopak, táhne ji to už k úctyhodné devadesátce. Přesto jde o stylový kousek, který se každoročně těší vylepšené verzi. V našem shopu aktuálně najdeš...

Číst více…

Rychlý průvodce jak postupovat při výběru mikiny

Mikina dokáže hodně. S kapucí i bez ní vypráví světu příběh o tvých módních preferencích. S oblibou ji nosí influenceři, herci i sportovci. My fičíme na street style vychytávkách a ty jsou mikinami přímo přemnožené. Takže, ať už milovník uniformity nebo výstřednosti, musíš vědět jak postupovat při výběru mikiny.

Číst více…

Jak kombinovat oblečení

​​​​​​​Buď sám sebou a ukáž světu, co je v tobě v oblečení, které reprezentuje tvé pravé JÁ. To, co máš na sobě, hodně prozrazuje o tvém vnitřním nastavení a životních preferencích. Proto bys měl vědět, jak kombinovat oblečení, aby ses vždy cítil jako ryba ve vodě.

Číst více…

Jak prát zimní bundu

Pořádná a funkční zimní bunda je jednou z nejlepších investic do zimního šatníku. Díky jejímu propracovanému jádru a speciální úpravě tě ochrání před třeskoucí zimou, sněhem a mrazem. Navíc s tebou ráda přežije až několik sezón, ale jen v případě, když se o ni budeš náležitě starat. Připravili jsme proto pro tebe rychlý manuál, jak prát zimní bundy bez nechtěného poškození.

Číst více…

Roxy Ellie Warm – Zimní bunda s nadčasovými vlastnostmi

Najít stylovou zimní bundu, která bude splňovat kromě vizuální i praktickou funkci, je někdy boj na dlouhé tratě. Naštěstí Roxy neustále inovuje své produkty pro ženy. Aktuálně na trh uvedla nadčasovou bundu Roxy Ellie Warm, která dokonale naplní i nejnáročnější požadavky.

Číst více…

Staré je cool

Kdo by chtěl investovat několik desítek eur do vyšisovaný bot, z nichž trčí nitky a tkaničky? Skateri a milovníci streetstyle v tom mají jasno, kultura nedotčených a dobře udržovaných tenisek je out, momentálně fici znečištěné a poškozené boty, na co rychlostí blesku zareagovala i společnost Nike s revolučním modelem Nike SB Blazer Mid.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise