Back to school ve velkém stylu

Škola začíná již o několik dní, takže je na čase dát sbohem bezstarostným radovánkám a upozornit na plánování tvých aktuálních school outfitů. Jasné, víme, že tento rok to může opět velmi snadno vypadat jinak, ale i ZOOM potřebuje vhodný look. My ti proto nabízíme malou ochutnávku street style trendů, které se jednoduše kombinují a ještě lépe nosí.

 

Příběhy ulice na školním dvoře

 

Školní dvůr je místo, kde se píší příběhy ulice. Nádvoří jedné typické české školy se proto stalo dějištěm pro nafocení našeho Back to school lookbooku. Pro nás atmosféru učení zosobňuje street style vibe, v klasických střizích a barvách. Proto jsme i našich modelů oblékli do univerzálních kousků, ve kterých můžeš klidně přežít i celou střední školu. Patří k ním například nikdy nestárnoucí teplákové šaty, na kterých se nám líbí jejich variabilita, protože v chladnějších měsících z nich hravě uděláš trend v podobě prodloužené mikiny. Výborně v tomto případě sedí Roxy Street Break. Ty jsme dokombinovali pohodlnými slip-on DC a celý outfit vyladili díky skvělým Roxy doplňkem, které budou tvými věrnými společníky i během dlouhých zimních večerů.

 

Stylové mikinové šaty roxy ve spojení s doplňky roxy

Vans x Ellesse

 

Spojení Vans s Ellesse nám aktuální přijde jako velmi dobrý nápad. Vždyť co jiného si dát do školy na nohy jako nesmrtelné Vans Old skool s ikonickým tričkem Vans Classic, které harmonicky doplňuje klasické Ellesse kousky jako jsou Ellesse Albany či nápadité nadčasové batohy od obou brandů. Vždyť nakonec americký street vibe si s ostrovním lookem Británie měl vždy co říct. Jinak my tady u nás už několik měsíců fičíme i na Ellesse Torices mikinách, které skvěle doplní jakýkoliv tvůj basic school outfit.

 

VANS a ELLESSE kombinacím se meze nekladou zda jde o tričko mikinu nebo doplňky

VANS zda ELLESSE obě značky nabízejí řadu stylových možností co si obléci

Nesmrtelný Nike SB

 

Back to school to je i Nike SB. Teniskám Nike SB ZOOM Blazer neodolá nejedná uličnický povaha, protože naplno reprezentují vše, co street style zosobňuje. Jiné to není ani v případě New Era Hoodie se slavným logem NY Yankees. No a příchuť těch správných school vln dodáš svým každodenním outfitem i díky Quiksilver First Fire či bušícímu batohu Quiksilver Everyday, který nehodíš do kouta ani během horkých dní volna.

 

 Nesmrtelné nike sb zoom blazer nebo kolekce oblečení a doplňků new era tě zaujmou

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise


Kamenné prodejny Board Paradise