Temné kousky z kolekce DC x Black Sabbath brzy v prodeji

Předpokládáme, že heavymetalovou legendu Black Sabbath ti nemusíme představovat. Temné skladby s Ozzy Osbourne v popředí se zaryly hluboko do duše nejednoho hudebního fajnšmekru. Anglická kapela ovlivnila celé generace natolik, že značka DC se s ní rozhodla spolupracovat na řadě oblečení, doplňků a bot. Jedinečné kousky z této spolupráce najdeš od 31.10.2021 i u nás.

Black_Sabbath

Black CT GRAFFIK

DC CT Graffik jsou prostě DC. Představují vše, co značka vyznává. A tak je pochopitelné, že v rámci unikátní spolupráce s Black Sabbath se právě jim ujde ta čest nést logo heavymetalové legendy. Jinak tě však DC Sabbath CT Graffik nezklamou v ničem ostatním. Zachovali si své kvalitní zpracování, prodyšnost i pohodlí a oporu během nošení.

DC x Black Sabbath tričká

Černá je cool. A u Black Sabbath to platí dvojnásob. Trička v rámci spolupráce s DC dominují v černo-bílo-fialových tónech podobně jako tenisky a ostatní doplňky. Standard fit velikost i bavlněný materiál jsou zárukou, že sednou všem skalním fanouškům brandu a kapely. My však oceňujeme také brutální provedení potisků. Kombinování nápisů a loga je zmáknuto na výbornou v každém směru. DC x Sabbath HLS, DC x Sabbath Shoeco HSS a DC x Sabbath Star SS Boy jsou limitka, kterou prostě musíš mít.

Kšiltovka se specifickým stylem

Black Sabbath je unikát. Členové kapely mají za sebou silné příběhy, které jim pomohly při vytváření jejich specifického stylu hudby. Tento pocit DC přetavila i do kšiltovek v rámci jejich spolupráce. A nemusíš se bát, v čepici s logem kapely se budeš cítit všelijak, jen ne jako výstřední podivín Ozzy. 

Na závěr připomínáme, že prodej tenisek, triček a čepic DC Sabbath x Black Sabbath odstartuje na Halloween 31.10.2021.

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise