Nejlepší tenisky na podzim 2021

Tenisky na podzim jsou výzva. Chladné měsíce si přejí cool boty, které se budou hodit ke svetrům, džinům i teplákům. Kousky na cvičení jsou od tohoto trendu úplně jinde. Podzimní tenisky totiž musí splňovat funkčnost i módní diktát.

Jaké jsou podzimní tenisky?

Podzimní tenisky jsou kvalitní, teplé a barevným koloritem kráčejí s ročním obdobím, během kterého je budeš nosit. Dominují v nich velbloudí, červené, hořčicové, námořnické modré či bílé odstíny. V rámci materiálů zase fičí kožené a semišové kousky. Důležitá je také podšívka a zateplení. No a v poslední řadě nesmíš zapomínat na trendy. V tomto směru je aktuální top záležitostí POHODLÍ.

Kotníkové klasiky

Podzim je tak ideální sezóna pro kotníkové klasiky jako jsou Vans Sk8-Hi nebo Vans Skate Sk8-Hi. Old school provedení, zpevněná vnitřní výstelka a nekonečná pohodlnost se jim nedá odepřít. Kromě klasické černé je najdeš iv nadčasovém hořčicovém a semišovém provedení. V případě, že jsi spíše fanouškům více sportovních kousků. Tak potom je pro tebe ideální volbou Nike Precision III Basketball. Extravagantnější povahy si zase přijdou na své v Reebok Kamikaze II.

Kotníkové klasiky Sk8-Hi top volba

Nesmrtelné Air-Max-y

Nike Air Max tě naladí na aktuální podzim hned několika chuťovkami. Nike Air Max LTD 3 nebo Nike Air Max Excee v pánském i dámském provedení jsou nadčasovými kousky, ve kterých se snoubí pohodlí s trendy. V ženském vydání milujeme také podzimní look Nike Air Max Excee WoLos Angeles Dodgers. Kombinace síťoviny, kůže a semiše spolu se speciální jednotkou Air jsou zárukou maximálního pohodlí v každodenních podmínkách.

Nesmrtelné Air-Max-y

Energií nabité Adidas Terrex

Únik z reality v podobě podzimní turistiky ti přinese svobodu mysli na další náročné dny. Energií nabité Addidas Terrex Hyperhiker v unikátním pánském i dámském provedení tě nezklamou v jakémkoli horském terénu. No a díky trendovému barevnému ztvárnění Addidas Terrex Trailmaker nic nezkazíš, pokud je zvolíš ik doplnění každodenního outfitu. Podobný vibe dosáhneš také v případě, že do tvého podzimního šatníku zařadíš kultovní Adidas Zx 700.

Energií nabité Adidas Terrex

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise