Umocni tvůj street vibe s novými značkami

Nové značky, které ještě více umocní tvůj street vibe zakotvili v našem shopu. Australská klasika Billabong, skateboardová hvězda Element Skateboards a brand milující protiklady RVCA jsou nadčasové, kvalitní a originální.

Na vlnách Billabong

 

Australské slunce, výborné vlny a slaný vítr ve vlasech inspirovali Gordona merchantů, aby navrhl unikátní boardshorty na surfování. Ty pak prodával v surfařský obchodech na pobřeží až se z jeho malého podnikání stal celonárodní byznys se jménem Billabong. Kromě oblečení a příslušenství na surfing značka postupně do svého portfolia začala přidávat i doplňky a výrobky pro skateboarding či snowboarding pod jinými brandy. Po téměř 50 leté historii vzestupů a pádů Billabong skončil v roce 2018 v rukou společnosti Boardriders, Inc, která vlastní i konkurenční značku Quiksilver.

 

BILLABONG new brand ilustration

Srdcem i duší skater - Element Skateboards

 

Jednou z nejlepších značek na světovém trhu, které se věnují výrobě kvalitních skateboardů za přijatelné ceny je Element Skateboards z americké Kalifornie. Jejím zakladatelem je nadšený skater Johnny Schillereff, který už sice není vlastníkem značky, ale svou vášeň k tomuto sportu přechovává dodnes a v rámci mladé generace neustále pracuje na tom, aby k skateboardingu přivedl co nejvíce dětí z každého sociálního prostředí. Skateboardingu tak odevzdal celé své srdce a duši, což naplno cítit v deskách, kolečkách i příslušenství či botách a oděvech z jeho dílny. Samotné skateboardy jsou vyráběny v renomovaných dílnách v USA a Mexiku, přičemž výběrem materiálů a technologií zpracování nezapomínají brát ohled na životní prostředí.

 

ELEMENT new brand ilustration

Najdi balanc v protikladech s RVCA

 

RVCA nachází balanc v protikladech a do svého portfolia shrnuje styly z více subkultur tak, aby vytvořil smysluplný celek. Zakladatelem brandu je PM tenor, který svou filozofii přetavil už do samotného názvu značky. "V" je totiž ve skutečnosti "U" čili brand se vlastně jmenuje "RUCA". Mimochodem PM Tenor je ve skutečnosti Pat tenor, profesionální surfař z Havaje, který v rámci svého brandu spojil surfařů a skaters s kulturou brazilského Jiu Jitsu a MMA. Kromě toho značka spolupracuje s několika galeriemi současného umění a spojuje se i pouliční grafity subkulturou, čímž vytváří široký kolorit oblečení, doplňků a příslušenství.

 

RVCA new brand ilustration

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise, Element, Billabong


Kamenné prodejny Board Paradise