Roxy Ellie Warm – Zimní bunda s nadčasovými vlastnostmi

Najít stylovou zimní bundu, která bude splňovat kromě vizuální i praktickou funkci, je někdy boj na dlouhé tratě. Naštěstí Roxy neustále inovuje své produkty pro ženy. Aktuálně na trh uvedla nadčasovou bundu Roxy Ellie Warm, která dokonale naplní i nejnáročnější požadavky.

Promyšlená hydroizolace

O funkčních vlastnostech zimního oblečení Roxy ví své. Dokonalé technické vychytávky má totiž již nějakou dobu patentované pod vlastní značkou. Ty nejlepší z nich implementovala také do zimní bundy Roxy Ellie Warm. Technologie 5K Roxy DryFlight, která je v ní zabudována, představuje promyšlený systém hydroizolace. Takže se díky této bundě budeš po celý pobyt venku cítit příjemně teplo a sucho. A to iv těch nejhorších povětrnostních podmínkách.

Bunda ktorá ťa zahreje

Už nikdy více zima

Teplo, teplo a ještě jednou teplo! Zapomeň na rychlokvašené módní bundičky. Protože pokud máš během zimy v imageové bundě mrznout, tak si koleduješ o vážné zdravotní problémy. V Roxy Ellie Warm však nic z toho nehrozí. Technologie Roxy WarmFlight Eco ti totiž poskytne nadstandardní tepelnou izolaci, díky které se budeš iv minus dvacítce cítit jako ve vatičce.

Bunda, která pečuje o pokožku

Naše pokožka je v extrémních teplotách také vystavována zvýšené zátěži. Roxy to ví a proto se snaží prostřednictvím svých produktů hýčkat ženské tělo i speciální ROXY HydroSmart technologií. Ta je v případě Roxy Ellie Warm umístěna na límci a kapsách na ruce. Díky ní tak můžeš nadobro zapomenout na zarudlou a suchou pokožku v oblasti obličeje.

Bunda, která sedí

Roxy Ellie Warm je prostě nadčasová! Kromě prvotřídních funkčních vlastností skvěle sedí a ještě lépe vypadá. Takže za nás je to jasná volba nejen pro nadcházející zimní sezónu.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Roxy


Kamenné prodejny Board Paradise