Doplň svůj outfit kšiltovkami New Era

 

New Era 59 fifty s vlastním příběhem

Pouliční subkultury, Instagram i Pinterest kšiltovku New Era 59 fifty doslova zbožňují. Původně baseballová čepice však na trhu není žádný nováček. Právě naopak, táhne ji to už k úctyhodné devadesátce. Přesto jde o stylový kousek, který se každoročně těší vylepšené verzi. V našem shopu aktuálně najdeš modely s logem NBA Los Angeles Lakers či Chicago Bulls. No tvou pozornost bys měl kromě New Era 59 fifty zaměřit i na další old school klasiku jako New Era 39thirthy či New Era 940.

foto1

Celoročně nositelná 39thirthy

Pro nás osobně je právě kšiltovka New Era 39thirthy nejpohodlnějším modelem ze všech čepic od New Era. Najdeš ji v různých barvách a provedeních věnovaných jednotlivým americkým sportovním týmům. V každém případě si však koupí tohoto kousku zajistíš nesmrtelný pouliční doplněk, který budeš nosit všude kam se pohneš. Navíc se kšiltovky New Era vyrábějí i v dětských velikostech, takže jejich kouzlu nemusíš přepadnout jen ty, ale i nejmenší členové tvé rodiny. No a pokud si spíše teplejší typ, určitě nepřehlédni zimní čepice New Era, které aktuálně u nás seženeš v akciových cenách.

New Era trička a mikiny

New Era však není jen o kšiltovkách. Právě naopak. V rámci sortimentu této přední sportovní značky se street style nádechem najdeš i vymakaná trička a mikiny. Určitě tak klikni na naše aktuální novinky jako mikinu New Era Logo Hoody Chicago Bulls nebo perfektní unisex verzi New Era League Essentials fz Hoody New York Yankees.

foto2

Prémiové batohy

Tvůj pouliční styl s nádechem hip-hop subkultury můžeš také doladit i dalšími doplňky z edice New Era. My určitě doporučujeme batohy ve svěžích barvách New Era Stadium NY, ale perfektní vibe docílíš i ledvinkou New Era Mini Waist Bag.

foto3

⌨️ K. Kmeťová 📸 Newera


Kamenné prodejny Board Paradise