Jak kombinovat oblečení

Buď sám sebou a ukáž světu, co je v tobě v oblečení, které reprezentuje tvé pravé JÁ. To, co máš na sobě, hodně prozrazuje o tvém vnitřním nastavení a životních preferencích. Proto bys měl vědět, jak kombinovat oblečení, aby ses vždy cítil jako ryba ve vodě.

Vzezření vzbuzuje sebevědomí

 

Tvůj outfit mluví o tvém stylu a dodává ti potřebné sebevědomí. Smyslem toho jak kombinovat oblečení tak není striktně se držet módních trendů. Mnohem důležitější je v šatníku skladovat kousky, které jsou nadčasové, kvalitní, dobře sedí a vystihují tvou životní filozofii.

 

Vzezření vzbuzuje sebevědomí foto 1

Jaké barvy se k sobě hodí

 

Při kombinování oblečení vždy mysli na to, že základem úspěchu je pochopení, jaké barvy a materiály se k sobě hodí. Proto nejlépe uděláš, pokud investuješ do základních kousků v neutrálních tónech. Mezi ně patří klasická bílá, šedá, černá, béžová, námořnická modrá a olivová. Trička či tepláky v těchto barvách pak snadno dokombinuješ s aktuálním módním výstřelkem jako jsou květinové bombery či tenisky s geometrickými vzory.

 

Jaké barvy se k sobě hodí foto 2

Tóny a kontrasty

 

A od barevnosti plynule přejdi k tónování nebo vytváření kontrastů. Jestli máš rád jednoduchost oblékej se tón v tónu. To znamená, že vsadíš například na kolorit modrých barev, který jemně doplníš univerzální bílou či černou. V případě, že jsi více extrovert, určitě oceníš i kontrasty. V jejich případě je základem kontrastní doplněk v podobě výstřední bundy, bot či mikiny nebo kšiltovky.

 

Tóny a kontrasty foto 3

Přizpůsob se ročnímu období

 

Při vytváření tvého šatníku mysli i na roční období. Během podzimu a zimní je ideálním způsobem oblékání vrstvení. Teplé měsíce si zase v otázce jak kombinovat oblečení přímo ptají jemné barvy doplněné výraznými doplňky. Při nich však vždy měj na paměti, že kožené prvky musí ladit s kovovými. Jinak nikdy nedosáhneš požadovaného efektu.

 

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 roxy

 


Kamenné prodejny Board Paradise