Rychlý průvodce jak postupovat při výběru mikiny

Mikina dokáže hodně. S kapucí i bez ní vypráví světu příběh o tvých módních preferencích. S oblibou ji nosí influenceři, herci i sportovci. My fičíme na street stylu vychytávkách a ty jsou mikinami přímo přemnožené. Takže, ať už si milovník uniformity nebo výstřednosti, musíš vědět jak postupovat při výběru mikiny.

Proto jsme pro tebe připravili pár šikovných rad, abys vždy sáhl po správném kousku a koupě mikiny byla pro tebe zábava.

Rychlý průvodce jak postupovat při výběru mikiny foto 1

Správná velikost nade vše

Ať už jsi fanoušek oversize modelů nebo ležérnosti, správná velikost je základním parametrem při výběru mikiny. Takže se soustřeď na to, aby tvoje mikina nebyla příliš velká, ani příliš těsná. V případě, že se neumíš rozhodnout, vol o číslo větší než běžně nosíš. Důležité totiž je, aby dobře seděla v okolí zápěstí a boků. Tedy na místech, kde jsou žebrovány patenty.

Délka je relativní pojem

Dalším bodem v tom, jak postupovat při výběru mikiny je její délka. V tomto směru se však nějaké výrazné meze nekladou. Obecně sice platí pravidla, že by měla sahat do zapínání kalhot, ale jelikož jsou dnes trendy maxi i mini tvary, je to dost univerzální pravidlo. Proto, pokud jsi spíše na cropp top, jdi do Billabong Forever Feece, ale perfektního stylu dosáhneš is delší mikinou v podobě Roxy Surf Stoked.

Dĺžka je relatívny pojem foto 2

A co Hoddie?

Mikiny s kapucí mají skvělý vibe. Streetstyle móda je jimi nadupaná, ale i mikiny bez kapuce mají svůj šmrnc. Takže v tomto směru je všechno na tobě. Kapuce má výhodu například v tom, že díky šňůrkám umíš regulovat velikost kolem krku. Na druhé straně však dokáže být rušivým elementem v případě vícenásobného vrstvení. My se však v tomto případě neumíme úplně rozhodnout, protože milujeme rovněž Thrasher Blood, Drip Hood i DC Andy Warhol Cow Hoddie. No nedáme dopustit ani na klasické mikiny bez kapuce jako je například Thrasher Godzila Burst Crew či Quiksilver Bayrise nebo Quiksilver Taped.

A čo Hoddie foto 3

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC, ROXY, BILLABONG


Kamenné prodejny Board Paradise