Udržitelná zimní kolekce QUIKSILVER 2022/2023

Izolace podle Travis Rice


I letos Quiksilver v zimní kolekci vsadil na jistotu v kolaboraci se známým snowboardistou Travisem Rice. Jejich společná bunda Quiksilver T. Rice Gore ti tak i v těch nejhorších podmínkách poskytne 100% izolaci. Kromě toho v ní najdeš dokonalou souhru pohyblivosti a hmotnosti, protože obsahuje Primaloft Active – nejsnazší dostupnou izolaci na trhu. Nechybí v ní také nejmodernější Gore-Tex Infinium. Je proto nejen superlehká, ale také extra teplá, jedním slovem tedy naprosto DOKONALÁ.

Izolace podle Travis Rice foto 1

Vyleť na desce do nebe


Retro nádech a funkční provedení. Takové jsou z aktuální kolekce Quiksilver SNB kalhoty Fly High. V tomto případě sice nejde o žádnou novinku, ale protože Fly High fanoušci desek milují, nemohl Quiksilver tuto řadu ani aktuální sezónu vynechat. Navíc jde o unisex kousky, proto v těchto unikátních SNB kalhotách můžeš na svahu zazářit nejen ty, ale i tvoje drahá polovička.

 

Styl a odolnost v jednom


SNB Kalhoty Fly High jinak skvěle padnou se stylovou a funkční vysokohorskou zimní bundou Quiksilver High in the hood. Ta představuje udržitelný kousek z recyklovaného materiálu REPREVETM, který byl navržen s profesionální technologií DryFlight®. Takže bunda tě skvěle ochrání nejen před nepříjemným větrem a sněhem, ale ve svém nitru ukrývá také strategickou podšívku na nepřetržité dávky tepla.

Udržitelná zimní mise Quiksilver

Udržitelná zimní mise Quiksilver


Recyklovaný polyester a 10k voděodolnost Quiksilver promítl i do řady Mission. V ní najdeš skvělé technické zimní bundy nejen na svah jako je například Quiksilver Mission Block nebo Quiksilver Mission Solid. No a v rámci této stylové řady najdeš také pánské a dámské zimní bundy Quiksilver Morton. Jde přitom o prémiové kousky se skvělými potisky, které jsou prodyšné s řadou technických lemů. Na svahu s touto šikovnou bundou zažiješ nepřekonatelnou jízdu, přičemž jako bonus navíc bez pochyb uvítáš speci přihrádky na mobil a skipas.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Quiksilver


Kamenné prodejny Board Paradise