Cít se skvěle a sebevědomě díky jedinečným zimním novinkám od ROXY

Pastelovo - červená řada Chloe Kim


Na aktuální zimní kolekci Roxy spolupracovala s americkou snowboardistkou a dvojnásobnou zlatou olympijskou medailistkou Chloe Kim. Chloe miluje pastelové barvy a pohodlné oblečení. Proto jsou i SNB kalhoty Roxy Chloe Kim volnějšího střihu a v nápadném meruňkovo-fialovém provedení. Tento šmrnc se také přetavil do levandulových zimních čepic či teplých mikin, které barevně skvěle ladí se snowboardovými kalhotami. No Kim pastelovou překvapivě zkombinovala s výraznou červenou. Takže, pokud chceš na sjezdovce všechny šokovat, tvůj look doplň jedinečnými SNB rukavicemi Roxy Chloe Kim v červené barvě.

Pastelovo - červená řada Chloe Kim

90. léta dominují svahu


Kromě spolupráce s Chloe Roxy v zimní kolekci hledala inspiraci iv 90. letech 20.století. Retro návraty jsou nyní velmi trendy, takže jestli máš ráda old school klasiku, pak si určitě přijdeš na své. Nepřehlédni tedy zimní bundy Roxy Shelter či Roxy Winter Rebel. My však fičíme i na klasické Roxy Galaxy nebo Roxy Storm Warning, které tě nezklamou nikde, kam se pohneš. Navíc bundy od Roxy jsou technicky propracované. Například model Storm se vyznačuje lehkostí, ale také vysokým vodním sloupcem na úrovni 15K a izolaci Primaloft.

90. léta dominují svahu

Propracované párky i termoprádlo


V aktuální Roxy zimní kolekci nechybí ani klasická párka Presence. Tu u nás najdeš v zářivé žluté textuře a z technického hlediska je silně promyšlena nejen odolností vůči vlhkosti, ale také technologií hydrosmart na límci. Ta se během mrazivých dnů postará o to, aby se tvoje tvář venku cítila maximálně komfortně. No a kromě promakaných zimních bund, SNB kalhot či doplňků se Roxy v aktuální kolekci zaměřila i na další kousky, které tě na svahu nenechají ve štychu. K nim patří i termoprádlo. Vždyť například Roxy Baselayerbot ti dodá pocit jistoty a pohodlí kamkoli se pohneš. Čímž do tečky naplňuje light motiv celé letošní kolekce Roxy – sebevědomí, styl a lehkost, které se naplno přetaví do tvého výkonu na prkně.

Propracované párky i termoprádlo

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 ROXY


Kamenné prodejny Board Paradise