Unikátní brand Anwar Carrots se představil v nejnovější kolekci DC X CARROTS

DC tuto sezónu vsadila na mrkev. Tedy přesněji na spolupráci s inspirativní americkou značkou Anwar Carrots, která své streetwear umění přenesla do unikátních tenisek DC x Carrots Lynx OG, DC x Carrots Manteca i dalších skvělých kousků v rámci řady oblečení DC x Carrots.

Carrots navazují na siluetu Lynx OG


Když se řekne mrkev, všichni si představíme celý kolorit zářivých oranžových barev. A přesně takové jsou i nové boty, které vzešly ze spolupráce značky DC s Anwar Carrots. Při jejich designu však brand kromě inovativních prvků z dílny Carrots navazuje na klasickou siluetu Lynx OG. Standardní tenisky z této řady se objevují pod patronátem DC již více než dvě desetiletí. Jejich nejčerstvější přírůstek však dostal oranžový look s 3M reflexním svrškem a metalickou značkou DC po bocích.

Carrots navazují na siluetu Lynx OG foto 1

DC x Carrots Lynx OG doplňuje DC x Carrots Manteca


Mrkvovou siluetu v DC x Carrots Lynx OG doplňuje zelená podšívka. Ta perfektně ladí se zlatými očky, plnou podrážkou či dezénem PILL PATTERN TM pro extra přilnavost. Tyto unikátní tenisky však Carrots s DC doplnily io další zajímavé kousky DC x Carrots Manteca, které představily ve standardní bílé a černé barvě.

DC x Carrots Lynx OG doplňuje DC x Carrots Manteca foto 2

Stylové skate tenisky DC x Carrots Manteca


Proto pokud nemáš rád výstřednost, tak DC x Carrots Manteca jsou přesně pro tebe. Kožené provedení, EVA stélka a zajímavé spojení černo – oranžové nebo bílo-zelené ti dodají ten správný pouliční vibě kamkoli se pohneš.

Stylové skate tenisky DC x Carrots Manteca foto 3

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC SHOES


Kamenné prodejny Board Paradise