Stylové sluneční brýle na sport

Stylové sluneční brýle na sport

Ať už jsi nadšenec skateboardingu, silniční cyklistiky nebo nedáš dopustit na paddleboarding či jiné letní vodní sporty kromě funkčního oblečení bys neměl zapomínat na ochranu očí před slunečním zářením. Za nás v tomto směru dlouhá léta hrají prim sluneční brýle Oakley. Jejich design má již více než 50. let na svědomí Jim Jannarden. Příběh Oakley je ovšem mnohem delší. Za zakladatele značky se považují Frank a Dan Oakley, kteří během 2.světové války vyráběli brýle pro letce. Ty musely kromě módních tvarů splňovat zejména funkční požadavky na ochranu před sluncem.

Technicky propracované sluneční brýle

Oakley se tak od konkurenčních slunečních brýlí odlišují především ve zpracování. Vyrábí se z vysoce kvalitních materiálů tak, aby poskytovaly nejlepší možnou ochranu před škodlivými slunečními paprsky. Navíc si u nich designéři dávají pozor i na to, aby dobře vypadali. Proto jsou Oakley sluneční brýle oblíbené nejen mezi sportovci, ale také celebritami, které je často upřednostňují před konkurenčními Ray-Ban slunečními brýlemi.

Jedinečné čočky PrizmTM

Modely slunečních brýlí Oakley Jawbreaker Prizm či Oakley Sutro Prizm, které můžeš aktuálně nalézt i v našem shopu se navíc vyznačují i širokou škálou patentovaných technologií. K nim patří zejména čočky PrizmTM. Ty mají na svědomí inteligentní vyladění obrazu, neboť zvýrazňují barvy, čímž pomáhají zvyšovat jakýkoli sportovní výkon. Kromě toho působí i jako bezpečnostní prvek. Jasné kontrasty totiž dávají mozku informaci, aby se tělo chránilo před potenciálními překážkami, které mohou být nebezpečné.

Vysoká odolnost a nadčasový design

Sluneční brýle Oakley Manorburn Prizm navíc nabízejí nadčasový design doplněný lehkým, ale o to odolnějším rámem z OMatterTM materiálu. Všechny modely Oakley slunečních brýlí mají také minimální propustnost světla, nastavitelné boční části a dodávají se ve stylovém balení, které můžeš použít i jako hadřík na skla. Oakley sluneční brýle se tak rychle stanou tvým nepostradatelným každodenním parťákem na velmi dlouhou dobu.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Oakley


Kamenné prodejny Board Paradise