Stav na nekompromisný výkon a design v Jordan novinkách

Pokud patříš k lidem, kteří mají vysoké nároky na sebe i své okolí, tak je přirozené, že stejné pravidlo aplikuješ iv případě oblečení. A přesně takový je i Jordan. Značka, která neustále formuje průmysl se sportovním oblečením. Jejich nejnovější přírůstky jsou plné inovací, futuristického designu a propracovaných detailů. Navíc poskytují za každých podmínek nekompromisní výkon, takže tě nezklamou ani v třeskoucí zimě.

Divoké tenisky

Divoké tenisky

Jordan si v produkci skvělých tenisek vyžívá. Ročně na trh uvede několik druhů neodolatelných kousků. Momentálně k topkám patří Jordan „Why Not?“ Zer0.4. Ty se vyznačují divokou směsí materiálů, barev i zpracování. Podobný trend si Jordan zachoval iv dětském modelu Jordan MA2, který u nás seženeš také v ženských velikostech. Pokud chceš během zimních procházek zažít skutečný street vibe, tak investuj do neodolatelných Jordan Zion 1.

Prvotřídní Dri-FIT tepláky

Prvotřídní Dri-FIT tepláky

Volné, pohodlné a extrémně přizpůsobivé. Takové jsou skvělé tepláky Jordan Air Pant s jedinečnou technologií Dri-FIT, která ti pomůže zůstat v suchu kamkoli se pohneš. Pokud však preferuješ teplé standardní tepláky, tak jednoznačně jdi do Jordan Essentials. Ty jsou vyrobeny ze 100 procentní francouzské bavlny. Ta je navíc podtržena cool designem Jumpmana. Takže se v nich vždy budeš cítit jako unikát.

Stylové mikiny a bundy

Stylové mikiny a bundy

Z kolekce Essentials vzešla také namakaná mikina Jordan Essentials, kterou máme v Desert Bronze provedení. Díky ní oživíš i ten nejnudnější outfit. Pokud jsi však konzervativnější typ, tak jdi do černé s výrazným logem Jumpmana na hrudi. O futuristickém trendu tohoto nekompromisního hráče na poli sportovní módy se přesvědčíš, i když sáhneš po dámské zimní bundě Jordan Flight. Oversize bunda do každého počasí tě příjemně zahřeje a hravě pozvedne jakýkoli tvůj outfit na vyšší level.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Jordan, boardparadise.sk


Kamenné prodejny Board Paradise