Skateboarding fandí značce Element

Element žije skateboardingem již 30 let

Element není jen Johnny Schillereff, který tuto ikonickou značku v roce 1992 založil, ale především celá plejáda světoznámých jezdců. Závodní ikony jako Bam Margera, Ray Barbee či Evan Smith, Nyjah Huston, ale i Nick Garcia a Mark Appleyard nedají na prkna s logem Element dopustit. Kromě toho se brand už léta snaží spojovat lásku ke skateboardingu s filozofií zodpovědnější budoucnosti. Proto se desky i oblečení Element vyrábějí z udržitelných materiálů, aby vášniví skateři zůstali i další dekády naladěni na správnou vlnu.

Skateboardy Element jsou nadčasové a spolehlivé

Špičkové provedení, úžasné barvy a nadčasový design tak můžeš zažít na jakémkoli skateboardu z dílny Element. My osobně dáváme všech deset skvělé edici Element Solar Vibes i Element Seal. V jejich případě na skateboardech najdeš spíše decentnější pozadí doplněné extravagantnějšími ornamenty. V otázce technického zpracování jsou obě verze podpořeny prvotřídním 7-vrstvým javorovým dřevem. Díky němu jsou tak skateboardy Element lehké a odolné.

Špičkové skateboardové komplety Element

Na bezstarostnou jízdu a triky však můžeš použít i další skateboardové komplety z dílny Element. Například klasická deska Element Section je vyrobena z několikavrstvého kanadského javorového dřeva ao vysokou spolehlivost během jízdy se při ní postarají i kvalitní ložiska či 52mm kolečka. Ikonický design a špičkové zpracování nabízí také skateboardy z limitované edice Star Wars. Jejich perfektní tvar ti pomůže manévrovat ulicemi i v tom nejhorším provozu a díky skvělým motivům budeš zaručeně nepřehlédnutelný.

Skvělá volba pro začátečníky

Velikost palubky a kvalitní trucky, které jsou pro skateboardové komplety Element typické jsou navíc skvělou volbou pro začínající skatery. Vyhovují přitom nejen dospělým, ale i teenagerům. Díky filozofii brandu jsou desky Element také cenově dostupné a my ti garantujeme, že tě nezklamou nejen na ulici, ale i rampě.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Element


Kamenné prodejny Board Paradise