Proč si koupit boty slip on?

Mokasíny, plátěnky či espadrilky jsou trendy boty, které se těší oblibě už mnoho sezón. Sbírku nazouvací tedy slip-on obuvi uzavírají slip-on tenisky, které v sobě nesou ducha ulice i ležérnosti zároveň. Jejich velký come-back mají na svědomí ponožkové tenisky Speed ​​od Balenciaga. Ty dokonce módní magazín Vogue označil za boty roku 2017. Od té doby se produkce slip-on obuvi rozrostla do enormních rozměrů, takže pokud ještě tento skvělý pár tenisek nemáš doma, čti dál. Připravili jsme pro tebe 3 důvody, proč bys tak měl hned učinit.

1. Vzbuzuj respekt jako Kanye West

Hlavním průkopníkem a trendsetterem v oblasti slip-on tenisek je nepochybně rapper Kanye West. Vesmírné boty umístěné na jeho nohou už léta poutají nejen pozornost, ale i respekt. Samozřejmě Kanye slip-on miluje nejen proto, že jimi píše svůj zvláštní styl, ale především pro jejich pohodlnost a všestranné využití. Navíc v poslední době se šílenství ze slip-on tenisek přeneslo od Kanye přímo do arény mainstreamové popkultury a ulici.

Vzbuzuj respekt jako Kanye West foto 1

2. Slip-On Vans Classic jsou must have kouskem

Mezi širokou škálou vzorů a stylů v rámci streetstyle módy dominují zejména klasické bílé Vans Classic Slip-On, které se objevily i ve filmu Squid Game, od streamovacího giganta Netflix. Jejich prodej se po uvedení snímku zvýšil o rekordních 7800 procent. A to nejen díky filmové prezentaci a stylovému provedení. Vans Classic Slip-On se totiž prodávají v široké paletě barevných variací a vzorů. Jejich svršek tvoří prodyšná textilie, vnitřek měkká stélka a spodní část zase vulkanizovaná podrážka s protiskluzovým vzorem. Jedná se tak o komfortní tenisky v mega trendovém provedení pro všechny věkové kategorie.

Slip-On Vans Classic jsou must have kouskem foto 2

3. Ultra lehké slip-on tenisky pro každou příležitost

Další bezkonkurenční výhodou slip-on tenisek je jejich váha. Patří totiž mezi nejlehčí obuv na trhu. Nezatěžují tak tvou nohu a vydržíš v nich chodit celý den po městě bez větší újmy na zdraví. Navíc se hodí pro každou příležitost. V pohodě je můžeš nosit k šortkám, ale i obleku. No a také dámské DC Manoual Slip-on Tx s leopardím vzorem klidně zkombinuješ is večerními šaty. Takže důvodů proč si koupit slip-on tenisky je opravdu nepočítaně. Proto, pokud hledáš opravdu stylový kousek do letního šatníku určitě vyzkoušej nějaký slip-on model z naší aktuální nabídky.

Ultra lehké slip-on tenisky pro každou příležitost foto 3

Jednoduchá péče o slip-on tenisky


Na závěr ještě přidáváme několik praktických rad jak pečovat o slip-on tenisky. Většina našich kousků od značek Vans a DC jsou vyrobeny z kombinace textilního svršku a pryžové podrážky. Jelikož se nosí převážně na jaře a v létě, nehrozí při nich složitá údržba. Takže potýkat se budeš pravděpodobně jen s pachem z propocení. Proto používej už od prvního obutí deodorant do obuvi jako je například Sneaky Shoe Freshener and Deodorant. Také si do tvých nových slip-on tenisek dopřej antibakteriální vložky. No a pokud se tvé nové Vans či DC slip on přece jen zašpiní, namoč je do mýdlové vody a jemným kartáčkem odstraň všechny nečistoty. Tuto aktivitu ti však může usnadnit náš Sneaky Shoe Cleaner. V případě, že skvrny nezmizí, je čas investovat do nových oblíbených slip-on tenisek. Vans nebo DC slip-on si u nás můžeš koupit již od 19 do 60 eur.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Google, Vans, DC


Kamenné prodejny Board Paradise