Odhal s námi výjimečnou kapslí kolekci DC x STAR WARS

Technické mikiny a zimní bundy Boba Fetta

Light motivem celé kolekce je jedinečné baskarké brnění, které se pojí zejména s postavou Boba Fetta. Design zmiňovaného brnění však DC smíchala s propracovaným abstraktním vzorem, aby zachovala svůj kousek akčního rukopisu. U nás z této chuťovky najdeš technickou mikinu DC Star Wars Snowstar. No určitě se zamiluješ i do zimní bundy DC Star Wars Cadet. Tu navíc víš na svahu vždy skvěle dokombinovat s SNB kalhotami DC Star Wars Docile, které svým designem nápadně připomínají kosmická dobrodružství.

Technické mikiny a zimní bundy Boba Fetta kolekce DC star wars foto 1

Mandaloranské symboly nejen na snowboardových botách

Kromě Boba Fetta se v této unikátní kolekci objevují také mandaloranské symboly jako je lebka Mythosaura či text napsaný v abecedě Star Wars – Aurebesh. Proto pokud hledáš opravdu jedinečný kousek na tvoji desku, nepřehlédni boty na snowboard DC Star Wars Phase Boa. Ty kromě zmíněných symbolů obsahují patentovaný utahovací systém BOA, který nabízí mikronastavení pro rovnováhu flexu a podpory.

Mandaloranské symboly nejen na snowboardových botách / boty-dc-star-wars

Abstraktní symbolika snowboardových desek

Symboliku Boba Fetta či Dartha Vadera šikovní designéři z řad DC přetavili i do snowboardových desek. U nás například najdeš board DC Star Wars Darkside, který v sobě spojuje vzrušující obsah s propracovaným vizuálním jazykem. Takže kromě prvotřídní desky získáš do své výbavy jedinečný limitovaný kousek s obrovskou symbolikou Hvězdných válek.

Abstraktní symbolika snowboardových desek kolekce-DC-star-wars

Hvězdné detaily na klasických modelech

No a celou hvězdnou Star Wars kolaboraci DC ukončila symbolickými motivy na klasických modelech tenisek. Designéři DC totiž tvrdě pracovali několik měsíců, aby pronikli do osobnosti a textur každé kultovní postavy z původní trilogie. Takže abstraktní přenesení Boba Fetta, Darth Vaderema nebo Luka Skywalkera najdeš i na teniskách DC Star Wars Manteca nebo DC Star Wars Lynx Zero či při nesmrtelných DC Star Wars Court Graffik.

No a my na závěr jen připomínáme, že všechny unikátní kousky z této jedinečné kolekce u nás stále najdeš za super ceny. Proto neváhej a rychle nakupuj, protože jejich počet i naše akce jsou limitovány.

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise