Ochutnej výběr z více jako 1200 párů tenisek

Základna Adidas

Adidas jsou spolehlivé, přitažlivé a naše. Téměř 500 znamenitých značkových tenisek Adidas pro muže, ženy a děti právě najdeš jedině u nás. Aktuálně se v BP nachází velký záběr Adidas tenisek od klasických Adidas Superstar v širokém barevném koloritu až po mega novinky jako jsou Adidas Kanadia Trail či Adidas Ozweego Tech. Nezapomněli jsme ani na spolehlivé Adidas Terrex Swift R2 a pokud hledáš opravdu výjimečnou obuv na běh, určitě jdi do Adidas EQ21 Run. Za skvělou cenu v nich získáš nejen parťáka na běhání, ale také každodenní aktivity. Adidas EQ21 se totiž mohou pochlubit prodyšným zpracováním a měkkou podrážkou. Navíc mají cool design, proto se budou skvěle hodit nejen k teplákům, ale i džínám a šatům.

Adidas Superstar

Nenormální „normální“ Nike tenisky

Kromě Adidas ovšem nedáme dopustit ani na americké Nike tenisky. Nenormálně proto aktuálně fičíme na Nike Giannis Immortality 2. Prvotřídní boty s výbornou trakcí tě nezklamou nejen při basketbalu. Kromě toho tě u těchto nadprůměrných tenisek nadchne cena, takže pro nás jsou letošní jasnou volbou. Mezi novinkami Nike však najdeš také takové specialitky jako Nike Lebron Witness nebo Nike Renew Elevate. Nechybí nám ani klasické modely Nike Air Max nebo Nike Court Vision, které zaručeně ulahodí retro milovníkům značkové obuvi.

Nike Tenisky

DC na každý skejt

Pořádná deska potřebuje uličnické tenisky. Proto pokud jsi skateboardový nadšenec nic lepšího než DC Hyde nebo DC Pure High Top na trhu nenajdeš. My však nedáme dopustit ani na revoluční slip-on tenisky z dílny DC. Aktuálně u nás v rámci zmiňované kolekce najdeš i limitky DC Andy Warhol. No a když jsme už při těch spolupráci, mega street vibe dosáhneš i díky DC x Black Sabbath Manual.

DC Andy Warhol

Old Skool klasika Vans
Pouliční nerozvážnost dodají každému outfitu kromě DC i Vans tenisky. Nesmrtelné klasiky Vans Old Skool tak tvoří pravidelnou základnu naší nabídky. Ale líbí se nám také Vans Comfycush či další typické tenisky pod značkou Vans SK8.

Najdi rovnováhu v New Balance

Naši teniskovou sbírku neobešli ani propracované kousky z dílny New Balance. Maximální komfort, vnitřní polstrování a amortizovaná mezipodešev - takové jsou cenově dostupné New Balance GM 400, které máme ve standardním černo-bílém, ale také modrém provedení. No pokud máš ráda trendy kousky tak zaručeně najdeš rovnováhu i v barevně promakaných New Balance GC515 a New Balance GR997HSA.

New Balance

⌨️ K. Kmeťová 📸 Adidas, Nike, DC, New Balance


Kamenné prodejny Board Paradise