Nové kousky NEW ERA již v prodeji

Výrazné odstíny mají zelenou

Kolorit módních letních odstínů hraje prim v rámci nejnovější řady oblečení a doplňků New Era Colorpack. Záplava výrazné zelené, fialové, růžové, ale i klasické bílé či černé tak na tebe čeká i v našem shopu. Aktuálnímu trendu přitom podlehli nejen 9FIFTY či 9FORTY, ale i 59FIFTY s logy nejznámějších týmů NBA, MLB a NFL. My v rámci tohoto letního úletu dáváme všech 5 především New Era 940 Af Trucker NBA Team Colour Black LA Lakers. No fandíme i pastelově růžové mikině New Era League Essentials Bp Hoody NY Yankees.

Juniorská New Era fandí ovoci a květům

9Forty kromě pastelu miluje také ovoce a květiny. Proto chceš-li se už teď naladit na pozitivní vlnu plnou letní energie investuj do limitky New Era Fruit Food Icon. Ta se vyznačuje kromě loga některého z amerických klubů i vyšitým ovocem v přední části. Celá kšiltovka je navíc zhotovena z recyklovaného polyesteru a jak je u New Era zvykem i perfektně sedí. V případě však, že před ovocem upřednostňuješ květinové motivy, tak svou pozornost jednoznačně upřem na kšiltovku New Era 940K Mlb Aop Daisy 9Forty NY Yankees.

New Era miluje děti květin

Grafika květin v aktuální kolekci New Era navíc neobešla ani oblečení. Klasická trička New Era NBA tak od teď najdeš obohacené o květinové kreace, ale i syté letní barvy. Těm dominuje růžová, fialová, ale nechybí ani standardní černá doplněná květinovým motivem jako v případě trička New Era NBA Floral Graphic Os Tee Chicago Bulls. Pokud však tvoje duše na květinách zrovna nefičí, tak pak nepřehlídní ani edici oversize triček New Era Character Graphic s perfektními logy maskotů z amerických sportovních týmů.

Nechybí ani osvědčená klasika

Skalní fanoušci New Era kousků ale nemusí věšet hlavu. V rámci aktuální kolekce najdeš i léty ověřená trička a šortky v klasických i pastelových barvách. K nim patří například šortky New Era Essentials Shorts či mega pohodlná tílka New Era Sleeveless Tee s různorodými potisky NBA týmů.

⌨️ K. Kmeťová 📸 New Era


Kamenné prodejny Board Paradise