Největší nabídka DC Shoes na Slovensku: Zvládneš si vybrat?

Dva kluci, kteří si žijí svůj sen...

Věděl jsi, že „DC“ byla původně zkratka pro Droors Clothing? Tohoto názvu se však zakladatelé později vzdali a dále fungovali pod již dnes legendárním názvem „DC Shoes“. Tuto nesmírně oblíbenou značku založili v roce 1994 dva kamarádi - profesionální jezdec rally Ken Block a Damon Way. Od začátku kladou velký důraz na výrobu bot, které vyhoví přísným požadavkům lidí žijících ve světě extrémních sportů.

Od vzniku DC Shoes je to dnes již více než 20 let. V roce 2004 tuto značku koupil australský gigant - Quiksilver. Důležité ovšem je, že DC Shoes i nadále produkuje mimořádně kvalitní oblečení, obuv a doplňky.

V současnosti se tato společnost věnuje primárnímu oblečení a obuvi pro skateboarding a snowboarding. O tom, že jejich věci patří k tomu nejlepšímu, tě přesvědčí dlouhý seznam profi jezdců, kteří hrdě nosí značku DC na svém oblečení.

DC Lynx
V roce 1998 DC zvýšilo laťku s Lynx a vytvořilo jednu z nejikoničtějších skate bot všech dob. Užší, zjednodušený model Lynx Zero je nabitý všemi chválami z originálu, ale cenově dostupnějším profilu. Lynx Zero, oblíbený styl DC profesionálů Johna Shanahana a Kevina Bilyeu, nadále posouvá hranice a dívá se do budoucna.

DC Manteca
Remastrovaný model Manteca 4 S nabízí řadu vylepšení zaměřených na skateboarding. Svršek SUPER SUEDE™ a podešev SUPER RUBBER™ vydrží déle a odolají opotřebení gripu. Do nitra výrobci přidali ekologickou ochranu proti nárazu našich nožek - vložky IMPACT-ALG™ vyrobené z řas. DC Manteca je oblíbená teniska mezi týmovými jezdci Alexisem Ramirezem a Ishem Cepedem, DC Manteca nabízí perfektní rovnováhu mezi odolností a cenovou dostupností.

DC Crisis 2

Crisis 2 je splněným snem každého skateru. Je to perfektní mix stylu, jednoduchosti a naprosté skateriny. Výkonná podrážka DC Crisis 2 nabízí tu správnou rovnováhu mezi pocitem z desky a ochranou proti nárazu. A aby byla odolnější, přidali do ní SUPER SUEDE™ a SUPER RUBBER™ a přepracovali svršek tak, aby měl méně švů v kritických oblastech opotřebování. Takže získáte déle trvající, ale cenově dostupnější skate boty.

Víš kde si vybereš nejlepší?
Blíží se léto, potřebuješ nová trička, mikiny, boty, batoh nebo čepici? V Board Paradise najdeš nejširší výběr bot, oblečení a doplňků značky DC na Slovensku. Nakupuj se slevou až 70%, nebo si prohlédněte vypimpované věci z nejnovější kolekce. Pokud preferuješ nákup oblečení v kamenné prodejně, navštiv naše prodejny v Trenčíně, Prievidzi nebo Prešově. Na skladě toho máme opravdu spoustu, dokážeš si z takového množství určitě vybrat.

Nakopni se k výkonům
Určitě nám dáš za pravdu, že skateboarding spolu se snowboardingem patří k těm nejkrásnějším sportům vůbec. Dokazuje to i nejnovější video z dílny DC Shoes, kde uvidíš ty nejlepší z nejlepších dělat to co milují ze všeho nejvíc. Buď součástí této bandy se značkou DC Shoes.


Kamenné prodejny Board Paradise