Back to school se slevou až 50%

Školní batohy za výhodné ceny

Skvělý batoh a nové tenisky jsou základem každé školní výbavy. My v tomto případě všemi deseti doporučujeme nikdy nestárnoucí Vans Old Skool Drop či stylový Fjällräven Fjall Raven Kanken. Ten máme v široké plejádě barev, takže o výběr nouzi rozhodně mít nebudeš. No a v naší speciální nabídce Back to School najdeš i jedinečné batohy za bezkonkurenční ceny. Naším favoritem je jednoznačně Vans Old Skool ve žluté barvě, ale nepohrdli bychom ani klasickým Quiksilver Schol II.

Školní batohy za výhodné ceny foto 1

Must have tenisky do školy

Stylové Vans-y, propracované Adidas, klasické New Balance či Converse by během prvních týdnů ve školních lavicích jednoznačně neměly chybět na tvých nohou. Vans Old Skool najdeš v naší speciální kolekci Back to School za akční ceny, ale pokud jsi raději na americkou klasiku z dílny Nike, tak určitě stav na Nike SB Zoom Blazer nebo duhově zbarvené Converse Chuck Taylor All Star.

Must have tenisky do školy foto 2

Nezapomeň ani klasickou „Hoodie“

Mikina s kapucí je dalším z nezbytných školních kousků. My je dokážeme nosit celoročně a nejvíce fičíme na klasických „Hoodie“. Těch u nás najdeš nepočítaně od Quiksilver Neon Slab přes Champion Hooded Sweatshirt až po Converse Melting Chuck Hoodie. Mikiny můžeš hravě dokombinovat s neautrálními tričky s krátkým rukávem jako Champion Crewneck T-shirt či Jordan Essentials a skvěle padnoucími džíny. V tomto případě aktuálně fičíme na vlně Quiksilver Voodoo Surf Aged v případě pánských kousků. V ženské sekci už několik sezón zase u nás vítězí džinsy od Roxy, které nejen skvěle vypadají, ale také sedí.

Nezapomeň ani klasickou „Hoodie“ foto 3

Nepromeškej 1+1=50% sleva

Všechny naše akciové kousky si můžeš v Board Paradise koupit za bezkonkurenční ceny v rámci již zmiňované kolekce Back to School. Zde najdeš nepřetržitě online na našem webu, kde ke všem stylovým kouskům vychytáš i 50% slevu. Pokud si však před koupí raději oblečení i boty vyzkoušíš, tak navštiv některou z našich kamenných prodejen. Najdeš nás v Prievidzi, Trenčíně i Prešově. Tady při nákupu dvou kousků dostaneš slevu 50% na oba produkty. Tato akce platí jen do vyprodání zásob na naše zboží ve slevě. Takže laicky řečeno, momentálně u nás dostaneš vše za polovinu, mimo novou kolekci.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 Boardparadise


Kamenné prodejny Board Paradise