Klasický Spongebob v novém skate provedení od VANS

Unikátní vibe skateboardingu a sarkastického SpongeBob se přetavil do reality v nejnovější kolekci Vans x Spongebob z pera známého losangelského umělce Mikea Gigliottiho.

SpongeBob x skateboardista

Mike Gigliotti je známý americký ilustrátor a skateboardista. A jelikož streetstyle značka Vans má ráda akčních lidí se zálibou v kreslených postavičkách oslovila Mikea, aby vytvořil nejnovější kolekci věnovanou osvědčenému motivu SpongeBob. Ten se na oblečení a botách Vans objevil již v několika kolekcích. Mike tak v nejnovějším příběhu Vans x SpongeBob vytvořil jedinečné motivy, v rámci nichž zasadil populární animovanou postavičku do vlastního světa skateboardingu a čmáranic. Celé dílo nakonec brand přetavil do reality v řadách Vans Skate Slip-On, Skate Old Skool a Skate Sk8-Hi.

SpongeBob x skateboardista foto1

Cool žluto-černé boty

Podmořský svět v zajetí ohně a řetězů s usměvavý tváří sarkastické houby v popředí. Coolové žluto-černé ztvárnění SpongBoba z pera Mikea Gigliottiho nápadným způsobem přidává klasickým Vans Skate Slip-On nadupaný šmrnc a jiné to není ani v případě našich milovaných Vans Skate Sk8-Hi. No a vysmátu žlutou animovanou postavičku s pouliční drzostí najdeš i v legendárních Vans Skate Old Skool 5.

Cool žluto-černé boty foto2

Oblečení s řetězy a lebkami

Vždy dobře naladěný SpongeBob se v rámci kolaborace s Mikem ocitl i v ústech lebky, protože ta tvoří majoritní část zadní strany oblečení ze zmiňované kolekce. Dokonalý souzvuk animované postavičky zasazené do pouličního stylu je tak přetaven do bílých triček či černých mikin, které jsou navíc vyšperkované potiskem řetězy či ostatního drátu na rukávu a ohněm nad logem značky umístěné v přední části.

Oblečení s řetězy a lebkami foto3

⌨️ K. Kmeťová 📸 boardparadise


Kamenné prodejny Board Paradise