Jaro v ulicích přeje slevám

Tenisky pro děti i dospělé

Tenisky New Balance a Nike vládnou jarním ulicím. Tak například parádní trainersy Nike Wildhorse 7 tě nezklamou na žádné dráze. A je přitom jedno jestli si ráno vyběhneš do parku nebo na běžecký pás. Jejich jedinečný systém Dynamic Fit ti poskytne oporu v jakémkoli terénu. No a tento běžecký unikát aktuálně u nás dostaneš až s 30% slevou. Malí běžci si navíc svá chodidla vycvičí v coolových Adidas Zx 700 Hd. My ovšem doporučujeme i tenisky Champion Redbound 2.0. Low, kterým neodolají nejen milovnice streetstyle kousků, ale také fashion maniačky. Náš velký jarní výprodej neobešla ani široká škála modelů DC bot či klasické tenisky Puma.

Pouliční pastel

Roxy se zamilovala do pastelu. Ukázala nám to už v poslední zimní kolekci a v podobném duchu pokračuje i v jarních trendech. Blankytně modré tepláky Roxy Essential Energy tě tak nabijí energií vždy, když je vytáhneš ze skříně. Podobný vibe navíc pocítíš iu mikiny Roxy Surfing by Moonlight. V případě však, že sem tam ráda provokuješ okolí, určitě nepřehlédni ani sexy mikinu z dílny Billabong Beach Boyfriend Crop. V našem velkém jarním výprodeji však najdeš také osvědčené pouliční kousky pro pány. My dáváme všech deset originální mikině Champion Hooded Sweatshirt i klasickému tričku Quiksilver The Original.

Bez doplňků ani na krok

Jarní pouliční look potřebuje i pořádnou kšiltovku. Proto v rámci aktuální kolekce New Era najdeš již čepice v letním provedení se síťkou v zadní části. Ty jsou momentálně ve slevě ve více barevných provedeních v rámci modelů New Era 940K i New Era 920. Přehlédnout bys však neměl ani klasické kšiltovky Adidas Baseball Class a tašky z řady Nike. Nike Bag-Bag nebo Adidas Bag-Bag určitě využiješ na jarní toulky ulicemi. No a pokud se už neumíš dočkat léta, můžeš si v předstihu v našem výprodeji koupit i pantofle Nike Benassi či Adidas Flop.

⌨️ K. Kmeťová 📸 Nike, Adidas, Roxy, Newera


Kamenné prodejny Board Paradise