Jak se obléct na svatbu

Jak se obléct na svatbu a být IN

Moderní svatby jsou prezentovány nadčasovými nevěstami, které se během svého velkého dne několikrát převlečou. Jinak na tom nejsou ani ženísi. U nich se designéři a módní značky se svatebním zbožím přímo předbíhají s novými imageovými vychytávkami. Navíc žijeme v dobách, kdy se revoluce v módě považuje za must have záležitost. Mnohdy se tak praktičnost a pohodlí dostává do popředí před okázalostí a naškrobeností. Proto, pokud i ty chceš svatebčany šokovat a zachovat si i během tvého velkého dne street vibe určitě investuj do svatebních tenisek.

Stav na nesmrtelné tenisky Converse

Svatební móda a stylové tenisky neobešly ani značku Converse. Ta například nabízí budoucím nevěstám prémiový kousek Wedding by You na platformě v provedení Chuck Taylor All Star. No streetstyle image si na svatbě zachováš i v klasických kotníkových bílých plátěnkách Converse Chuck Taylor All Star. S nimi se můžeš sladit i s družičkami, které si místo kotníkové verze obují nízké Converse tenisky. Ženich a jeho svědci zase mohou doplnit tvůj a družičkovský look černými Converse Chuck Taylor All Star teniskami.

Stav na nesmrtelné tenisky Converse foto 1

Spojte svatební den s tenisky Vans Old Skool

Pokud jste však ty a tvá polovička skateři, tak tvá volba v případě jak se obléct na svatbu je jasná! Vans Old Skool v černo-bílém provedení jsou to pravé, čímž ohromíš všechny svatebčany a zároveň zůstaneš věrný svému stylu. Navíc vaši kámoši váš svatební light motiv mohou podpořit slip on teniskami Vans Classic. Ty jsou dostupné v široké škále barev a vzorů, takže si je každý může doladit podle svých preferencí.

Spojte svatební den s tenisky Vans Old Skool foto 2

Oblékněte si na svatbu tenisky Adidas Superstar

Retro klasika i neutuchající nadčasový módní hit. Takové jsou Adidas Superstar, na kterých můžeš postavit celý svatební look nejen pro tebe a tvou polovičku, ale i ostatní hosty s družičkami. Takže absolutním must have kouskem v řešení dilematu jak se obléct na svatbu budou jednoznačně Adidas Superstar v bílém provedení se stříbrnými pruhy. Klasickou šňůrku si doma můžeš vyměnit za saténovou, čímž ještě více podpoříš slavnostní ráz tenisek. Tvoje polovička harmonický celek dotvoří, pokud si na nohy obuje Adidas Superstar v černo-bílé kombinaci, ale nic nezkazí ani půjde-li do čistě černého modelu. Na svatbu se však kromě Superstar hodí také tenisky Adidas Nizza Platform, které ti přidají i pár centimetrů navíc. Takže se rázem změníš na nezapomenutelnou ikonickou nevěstu.

Oblékněte si na svatbu tenisky Adidas Superstar foto 3

⌨️ K. Kmeťová 📸 google


Kamenné prodejny Board Paradise