Ideální tenisky na běh a fitness? Jednoznačně New Balance

Široká škála stylů s prémiovou podporou

New Balance tenisky jsou nejlepší volba pro všechny aktivní chodce a běžce, protože nabízejí skvělou oporu chodidlům. Jejich tvůrci se totiž při výrobě nezaměřují jen na jednu část, ale speciálními materiály a výstelkami naplní celou kostru tenisky. Kotníky, paty i přední části chodidel jsou tak v nich dokonale chráněny a proto jsou New Balance tenisky ideální nejen pro sport, ale i pohodlné trávení volného času ve městě či během cestování.

Imageovy tenisky za dostupnou cenu

Tenisky New Balance jsou však i stylovým kouskem, kterému nepropadla jen ulice, ale také A-čkové hvězdy či Insta blogeři. Vždyť nakonec i celá reklamní kampaň značky se už několik let nese ve znamení sloganu: „Nosí jejich supermodelky v Londýně a otci v Ohiu.“ Výrobci v něm tak dokonale odprezentovali filozofii brandu New Balance tenisek, ve které se pojí design, pohodlí za bezkonkurenční cenu.

Ikonické New Balance GC574LB1 tenisky

My u nás v Board Paradise dáváme všech 10 modelu New Balance GC574LB1, který se již celá desetiletí pyšní titulem nejlepších tenisek z dílny New Balance všech dob. 574 jak se mezi fanoušky slangově nazývá představuje spolehlivého partnera při sportu díky propracovaným technologiím. Designově se přitom jedná o jedinečný kousek, který se nezalekne street style ani high fashion. Mimochodem 574 u nás najdeš v několika barevných provedeních i velikostech. V podobném duchu se nese také model New Balance GC 515. Ten zase máme naskladněn nejen v dámském, ale i dětském provedení.

New Balance miluje i desky

No a New Balance ve své tvorbě neobešel ani fanoušky desek. Proto pokud hledáš ty správné tenisky na letní ulice, tak jednoznačně investuje do New Balance Am210Crd. Skate model jako vyšitý ti poskytne dokonalou přilnavost ke skateboardu i perfektní odolnost vůči nárazům. Samozřejmostí je také textilní svršek, aby tvé nohy dýchaly i během prázdninových výpeků.

⌨️ K. Kmeťová 📸 New Balance


Kamenné prodejny Board Paradise