Divoká sněžná jízda se stala Kenovi Blockovi osudnou

Divoký jezdec jako co-founder DC Shoes

Ken Block se narodil v Utahu. Už od mladých dob miloval rychlou jízdu a adrenalin. Je proto přirozené, že jeho profesionální kariéra se točila kolem rychlých aut. Ken byl dvorním rallye jezdcem Hoonigan Racing Division, ale během své profesionální kariéry závodil i za tým Subaru či Audi. Kromě toho inklinoval také ke skateboardingu, snowboardingu a motokrosu.

Divoký jezdec jako co-founder DC Shoes Ken Block

Vášnivá rychlost a DC Shoes

Svou vášeň k rychlé jízdě přetavil i do oblečení. Ken Block byl jedním ze zakladatelů DC Shoes ai když svůj podíl v brandě před lety prodal, na skate značku DC nezanevřel. Svědčí o tom i jeho nedávná spolupráce Ken Block x DC Versatile v podobě unikátních tenisek nabitých adrenalinem s příchutí světových automobilových závodů.

Vášnivá rychlost a DC Shoes / Ken Block

You Tube kaskadérský král

Kena Blocka milovníci rychlosti znali i z jeho You Tube kanálu. Ten má do dnešního dne několik milionů shlédnutí, téměř dva miliony odběratelů a více než 206 milionů videí. Nejpopulárnější jsou přitom kaskadérské snímky, které mnohdy hraničí se zdravým rozumem. Vždyť například nejstreamovanější video z edice Gymkhana si dodnes prohlédlo více než 113 milionů lidí. Pokud jsi ho ještě neviděl, tak určitě nepřehlédni tuto nekompromisní jízdu v 650koňovém Fordu Fiesta v ulicích San Francisca.

Jízda smrti na videu

Rychlost se pro Kena však stala osudnou. Jeho poslední šílenou jízdu ze začátku roku 2023 na sněžném skútru si můžeš prohlédnout na You Tube. Bohužel sněžný skútr Kenův život zpečetil přesně tak jak ho miloval - rychle a nespoutaně na ranči Woodland v americkém Utahu.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 IG: Ken Block, DC Shoes


Kamenné prodejny Board Paradise