Buď drzá a IN v nových kouscích Billabong

 

Billabong – velká garážová značka

Billabong podobně jako Quiksilver či Roxy pochází z rukou oduševnělého surfaře od protinožců z Gold Coast, Gordona Merachanta. Ten spolu se svým kámošem makal od svitu do mrku na nových surfech i oblečení vhodném pro vlny. Následně výrobky rozvážel po malých australských obchodech až dospěl k rozhodnutí, že Billabong celý svět pozná díky surfařským závodům. Od tohoto momentu ho dělil už jen krůček k celosvětové expanzi. Událo se tak v 80. letech minulého století. No a 90. léta si Billabong naplno vychutnává jako přední streetstyle značka zaměřená nejen na módu pro surfaře, ale i snowboardisty či skatery.

Foto 1

Billabong jako součást rodiny Boardriders

Billabong však za poslední dekády prošel velkými vlastnickými změnami, v jejichž rámci zakotvil v rodině Boardriders. Mimochodem do ní patří také další unikátní pouliční brandy jako Quiksilver, Roxy či DC Shoes. Naštěstí i přes těžší období značka nezanevřela na sponzoring. Dodnes podporuje různé jezdce a týmy mezi surfaři, skatery i skateboardisty.

Billabong mikina z australské pláže

Brand Billabong si také celá desetiletí zachovává i svůj stylový design propletený s kvalitním zpracováním. Například Billabong mikina Beach Boyfriend Crop patří k našim favoritům už nějaký ten pátek. Ale chladnými nás nenechává ani Billabong mikina After Surf nebo Billabong Div Tee. U všech zmiňovaných mikin se jedná o nové kousky, které tě dokonale navnadí na nadcházející jaro díky jemným pastelovým odstínům.


Foto2 mikiny

Billabong plavky na každou postavu

Ty se naplno promítly i do nejnovější plavkové kolekce. Billabong plavky Sol Searcher Multi navíc bez pochyb sednou každé postavě. Trojúhelníkový střih vykouzlí kouzelný a zároveň drzí dekolt jakémukoli košíku. No a kalhotky zase podpoří sportovní vibě. Billabong plavky jsou kromě toho vysoce elastické s prémiovou kvalitou. Takže jakýkoli plavkový kousek od Billabong se pro tebe stane letním hitem ještě několik následujících sezón.

Foto3 plavky

⌨️ K. Kmeťová 📸 Billabong


Kamenné prodejny Board Paradise