Adidas Terrex pro každého správného turistu

Adidas Terrex Gore-Tex pánské boty do každého počasí

Adidas Terrex v oblasti turistické obuvi nemají konkurenta. Dokazují to oslavné ódy tisíce spokojených nositelů těchto unikátních bot. Kromě lehkosti, přilnavosti a trakce na nich oceníš zejména prodyšnou membránu GORE-TEX. Díky ní tak už nemusíš řešit, jaké bude na horách počasí. Turistické boty Adidas Terrex Gore-Tex pánské tě podrží v dešti i vedru.

 

Solidní pánské Trailmaker GTX

Lehké turistické boty s bezkonkurenčním zpracováním v sobě skrývají také Adidas Terrex pánské Trailmaker GTX. V pánském provedení je u nás najdeš v klasické tmavě modré, ale i výraznějším hnědo zeleném zbarvení. Vzhled však není hlavní předností těchto výjimečných turistických bot. Terrex Trailmaker plní zejména funkční úkoly při jakékoli aktivitě v horském terénu. Jsou plně vybaveny k tomu, aby byly tvojí oporou bez nežádoucího objemu. Vyznačují se i perfektní přilnavostí, odolností a nepostradatelnou povrchovou trakcí.

Adidas Terrex

 

Nezničitelné Adidas Terrex Swift

Adidas v kolekci Terrex však myslel i na ženské preference. Model Terrex Swift R2 GTX se kromě nápaditého designu vyznačuje nezničitelnou a voděodolnou konstrukcí. Nám se na ně také líbí lehká váha, příjemná trakce a bezkonkurenční brzda na patě. Navíc naše modely Adidas Terrex dámské Swift R2 GTX mají jedinečné barevné zpracování, kterému bez pochyb neodolají ani zaryté fashion maniačky.

Adidas Terrex

 

Turistické boty pro malé výtržníky

Adidas Terrex dětské Gtx zase sednou jako ulité každému malému šibalovi. My ti garantujeme, že se při nich nemusíš obávat zničení ani po třech měsících intenzivního nošení v těch nejhorších podmínkách. Tím myslíme bláto, kopání do kamenů a skákání v kalužích vody. Jedinečné dětské tenisky Adidas Terrex Gtx totiž zvládnou nejen turistiku, ale také namáhavé každodenní výpravy malých rebelů za dobrodružstvím. Také se snadno čistí, takže rodiče malých výtržníků se do nich zamilují na první pohled.

Adidas Terrex

⌨️ K. Kmeťová 📸 Adidas


Kamenné prodejny Board Paradise