Obuj se do stylových tenisek PUMA

Fanwear, street-redy spolupráce a spojování komunit je pro značku Puma příznačné. Kolekce nabité energií moto sportu i siluety mezinárodních vlajek už zavítaly i do našeho obchodu.    

 
 Prémiové kousky Puma Motorsport 


Puma má ve své sbírce automobilové značky těch nejzvučnějších jmen. K nim kromě Mercedes-AMG Petronas a BMW M Motorsports patří i Scuderia Ferrari či Porsche Disajn. Vzácné tenisky z těchto kolaborací patří ke stylovým kouskům zaměřeným na výkon. Vyrobeny jsou z prémiových materiálů pomocí nejmodernějších technologií. Díky těmto sreet ready kouskům tak budeš mít styl na trati i mimo ni.

Prémiové kousky Puma Motorsport



Mercedes i BMW na nohou


Magické černo zelené tenisky Puma mapf1 x-Ray2 si zamiluješ na první pohled. Spectra green provedení totiž působí jako magnet. Ale když se podíváš blíže tvůj pocit správného výběru umocní i dokonalé měkké polstrování. To zaručí bezvadné pohodlí během nošení podobně jako jízda na Mercedesu, protože ze spolupráce s tímto německým gigantem tyto krásky vzešly.

Pokud si však větší fanoušek BMW určitě nedáš dopustit na Puma BMW Mms x-Ray 2. Designéři do nich zapracovali barvy automobilky spolu s prvotřídními odolnými vlastnostmi. Na nohou se v nich budeš cítit jako v novém závodním autě plném promyšlených technologií.

Spoj se s „Unity Collection“


Sport lidi spojuje a Puma to ví. Proto svoji jedinečnou „The Unity Collection“ vytvořila pomocí pestrobarevných detailů inspirovaných různými mezinárodními vlajkami. Všechny jsou přitom zasazeny do čistého bílého a černého podkladu. Mezi výrazné siluety z série patří například Puma Rs-x3 WH, jejíž design nás dostal hned jak jsme je vybalili.

Nestárnoucí klasiky Puma Smash v2



Nestárnoucí klasiky


V případě, že máš rád staré dobré vyšlapané stezky, tak Puma se postará o pohodlí tvých chodidel v Puma Smash v2 Buck. Klasický styl inspirovaný tenisem nebude na ulici nikdy out. Podobně jako Puma Basket Classic Xxl či nejikoničtější tenisky od Puma Suede Block.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 boardparadise.sk


Kamenné prodejny Board Paradise