Blog


3 Dúvody, proč si koupit tenisky slip-on

Mokasíny, plátěnky či espadrilky jsou trendy boty, které se těší oblibě už mnoho sezón. Sbírku nazouvací tedy slip-on obuvi uzavírají slip-on tenisky, které v sobě nesou ducha ulice i ležérnosti zároveň. Jejich velký come-back mají na svědomí ponožkové tenisky Speed ​​od Balenciaga. Ty dokonce módní magazín Vogue označil za boty roku 2017. Od té doby se produkce slip-on obuvi rozrostla do enormních rozměrů, takže pokud ještě tento skvělý pár tenisek nemáš doma, čti dál. Připravili jsme pro tebe 3 důvody, proč bys tak měl hned učinit.

Číst více…

Jak prát plavky, aby držely tvar a nevybledly

Najít dobře a lichotivě padnoucí plavky je někdy nadlidský výkon. Pokud však patříš k těm pár vyvoleným, kteří už mají svůj perfektní plážový kousek ve skříni, tak věz, že od teď se musíš o plavky naučit starat.

Číst více…

Co jsou to sneakers nebo jaký je rozdíl mezi teniskami a botami

Ne všechny tenisky jsou určeny ke sportu. Spousta bot tohoto druhu v sobě sice nese ducha ulice, ale pravé sneakers se kromě streetstyle image zaměřují i na jiné vlastnosti. Nyní ti vysvětlíme základní rozdíly mezi teniskami sneakers a ostatními druhy bot.

Číst více…

Rychlý průvodce jak postupovat při výběru mikiny

Mikina dokáže hodně. S kapucí i bez ní vypráví světu příběh o tvých módních preferencích. S oblibou ji nosí influenceři, herci i sportovci. My fičíme na street style vychytávkách a ty jsou mikinami přímo přemnožené. Takže, ať už milovník uniformity nebo výstřednosti, musíš vědět jak postupovat při výběru mikiny.

Číst více…

Adidas se zrodil v prádelně

Začali v prádelně a dobili svět. I takhle by se dal popsat příběh úspěšné německé značky Adidas. Za každým velkolepým triumfem se však skrývají roky dřiny, odhodlání a sebezapření. Adidas Superstar, Adidas Team Court nebo Adidas Stripe jsou ikonické pojmy nejen ve sportovním průmyslu. A pro jejich nadčasový design, kvalitní zpracování a street vibe na nich nedáme dopustit ani my.

Číst více…

Jak vybrat penyboard

​​​Pennyboard je skvělá deska, která tě naučí vše potřebné, abys mohl naplno přičichnout ke skateboardingu. Navíc je malý, spratný a bezpečný. Proto se teď podíváme na to, jak vybrat pennyboard, aby sis spolu s ním mohl naplno užít letní ulice.

Číst více…

Unikátní brand Anwar Carrots se představil v nejnovější kolekci DC X CARROTS

DC tuto sezónu vsadila na mrkev. Tedy přesněji na spolupráci s inspirativní americkou značkou Anwar Carrots, která své streetwear umění přenesla do unikátních tenisek DC x Carrots Lynx OG, DC x Carrots Manteca i dalších skvělých kousků v rámci řady oblečení DC x Carrots.

Číst více…

Jak vyčistit bílé látkové tenisky

​​​​​​​Bílé látkové Conversy, Jordans co Adidasy jsou nadčasovým kouskem, které každou letní sezónu dodají ten správný vibe jakémukoli streetstyle outfitu. Problém však nastane, když se na nich objeví ošklivé žluté a černé skvrny. Praní v pračce je v tomto případě jedna z nejhorších možností, proto se nyní podíváme na to, jak vyčistit bílé látkové tenisky bez ničivých následků.

Číst více…

Jak kombinovat oblečení

​​​​​​​Buď sám sebou a ukáž světu, co je v tobě v oblečení, které reprezentuje tvé pravé JÁ. To, co máš na sobě, hodně prozrazuje o tvém vnitřním nastavení a životních preferencích. Proto bys měl vědět, jak kombinovat oblečení, aby ses vždy cítil jako ryba ve vodě.

Číst více…

Jak vybrat turistickou obuv

Turistická obuv by tě měla podržet kamkoli se pohneš. Ideální boty do hor odrážejí podmínky, ve kterých budeš podnikat většinu svých expedicí. Proto jsme pro tebe připravili rychlý manuál jak vybrat turistickou obuv, aby ses vyvaroval nechtěných zranění a otlaků.

Číst více…

Kamenné prodejny Board Paradise